Kun jälleensynnyin hirviönä -sarjan oheismanga päättyy tekijän terveysongelmien vuoksi

Puputytön seikkailut hirviömaassa jäävät kesken.

4.4.2024 12:20

Micro Magazinen Comic Ride -lehti on ilmoittanut sosiaalisessa mediassaan, että sen julkaisema That Time I Got Reincarnated as a Slime: The Ways of the Monster Nation -mangasarja päättyy piirtäjä Sho Okagirin terveysongelmien vuoksi. Manga sijoittui Fusen luoman Kun jälleensynnyin hirviönä -sarjan maailmaan. Kevytromaanien pohjalta on tehty Taiki Kawakamin kuvittaman ja Suomessakin nähdyn mangasovituksen lisäksi jopa seitsemän eri spin off -sarjaa, joissa syvennetään limahirviö Rimurun maailmaa.

Heinäkuussa 2016 alkanut The Ways of the Monster Nation -manga on ollut tauolla jo useamman vuoden ajan Okagirin terveyteen liittyvien syiden vuoksi, mutta nyt lehti virallisti sen päättymisen. Okagirin terveysongelmien luonnetta ei ole tarkennettu julkisuuteen. Sarja ylsi kahdeksaan pokkariin ennen päättymistään keskeneräisenä. Yen Press on julkaissut mangaa englanniksi vuodesta 2020 alkaen.

The Ways of the Monster Nation keskittyi Tempestin hirviövaltiossa asuvaan puputyttö Frameaan, jolle Rimuru antaa tehtäväksi selvittää, kuinka hyvin maan eri palvelut ja liikkeet toimivat.

Lisää luettavaa