Mansikkaprinssit päätyvät elokuvaksi

Virtuaalibändi Strawberry Prince saa oman elokuvan, josta on nyt julkaistu ensimmäiset mainosmateriaalit.

26.3.2024 15:55

Virtuaalinen animepoikabändi Strawberry Prince hyppää ensi kesänä valkokankaille, kun bändin jäsenet saavat oman kokopitkän elokuvan. Bändi tunnetaan yleisesti myös nimellä SutoPuri, jolla se löytyy muun muassa suoratoistopalveluista. Gekijōban SutoPuri Hajimari no Monogatari: Strawberry School Festival!!!! -nimellä kulkevasta elokuvasta on nyt julkaistu ensimmäinen teaser-traileri.

Elokuvan tuottaa Liden Films ja ohjaa Naoki Matsuura (Liar Liar). Käsikirjoituksesta vastaa Chika Suzumura (Burn the Witch) ja hahmosuunnittelusta Yumi Nakamura (Liar Liar, Wotakoi). Bändin keulahahmo Nanamori on nimetty vitsikkäästi sarjan vastaavaksi tuottajaksi. Nanamorin taustalla häärää todellisuudessa Masato Kashiwabara, joka on kreditoitu alkuperäisestä tarinasta.

Strawberry Prince on perustettu vuonna 2016 ja sillä on kuusi jäsentä: Nanamori, Jel, Satomi, Colon, Rinu ja Root. Se on Japanissa erittäin suosittu bändi, jonka Youtube-kanavalla on tällä hetkellä noin 2,69 miljoonaa tilaajaa. Virtuaalisuudestaan huolimatta poikabändi on täyttänyt keikkalavoja ympäri maan ja päässyt esiintymään myös uudenvuodenaaton suosittuun Kouhaku Uta Gassen -musiikkiohjelmaan vuonna 2023.

© STPR Inc. / SutoPuri-elokuvan tuotantokomitea

Lähde: Anime News Network

Lisää luettavaa