Studio Ponocin uusi elokuva tulee Netflixiin

Elokuva ei päässyt Suomessa elokuvateattereihin, mutta pian se on helposti katsottavissa kotisohvalta.

5.4.2024 10:08

15. joulukuuta 2023 Japanin ensi-illassa ollut The Imaginary tulee Netflixiin tämän vuoden aikana. Mary ja noidankukka sekä Modest Heroes -anime-elokuvista tutun Studio Ponocin uusin elokuva pohjautuu A.F. Harroldin vuonna 2014 julkaistuun palkittuun menestyskirjaan.

Elokuvan on ohjannut Momose Yoshiyuki, joka on ollut mukana muun muassa studion vuoden 2017 elokuvassa Mary ja noidankukka sekä Studio Ghiblin elokuvissa Henkien kätkemä, Prinsessa Mononoke ja Porco Rosso.

The Imaginary on tarina nuoresta tytöstä Amandasta ja hänen ystävästään Rudgerista, jota kukaan muu ei näe. Kun mielikuvitusystävät unohtuvat, he katoavat ja saapuvat mielikuvitusten maailmaan. Amanda ja Rudger päätyvät seikkailuun maagisessa maailmassa, joka on täynnä ennennäkemättömiä olentoja ja paikkoja.

Netflixissä on nähty laajasti myös Studio Ponocin aiempaa tuotantoa, ja suoratoistojätti lupaileekin sekä tiedotteessaan että lehdistötilaisuudessa pitkää yhteistyötä Studio Ponocin kanssa.

”Studio Ponoc on innoissaan voidessaan tuoda tarinankerrontansa ja innovatiiviset, käsin piirretyt ja maalatut animaatioelokuvamme kaikkien yleisöjen ulottuville – erityisesti ympäri maailmaa asuvien lasten ja heidän perheidensä luo, jotta he voivat nauttia niistä yhdessä Netflixissä”, kertoo Studio Ponocin perustaja ja entinen Studio Ghiblin tuottaja Yoshiaki Nishimura.

Trailerin voi katsoa alta:

Lähde: Netflix

Lisää luettavaa