Anime 138 on nyt luettavissa!

Kesänumeron aiheena muun muassa Pokémon-viemärinkannet, viileänä tarjoiltava Bartender-anime sekä erogen sisältörajoitukset.

24.6.2024 12:00

Animen kesäinen diginumero 138 on nyt luettavissa! Juttupainotteisemmassa numerossa Japanin paikalliskulttuuri avautuu viemärinkansien kertomana. Katukivetykselle mahtuu mukaan myös paikallisia pokémoneja. Japanilaisessa keittiössä tarjoillaan sesonkiruokana nikujagaa, ja juomapuolesta vastaa muistelupalstan anime Bartender. Kysy kääntäjältä -palstalla vastaillaan lukijoiden kysymyksiin palstan toisessa osassa. Eroge-pelien sisältörajoitukset lännessä vaihtelevat julkaisualustalta toiselle.

Kansiarviossa herkullinen Delicious in Dungeon. Arviossa suomenkielisten mangajulkaisujen uutuudet Orange sekä Angolmois: Taistelu Tsushimasta. Unohtamatta uutisia sekä muita arvosteluja!

Lehden voit hankkia lukemiseksi Issuusta hintaan 2,90 €!

Digi-Anime kuuluu lehden tilaukseen ja tilaajat ovat saaneet lukulinkin numeroon sähköpostitse. Mikäli tilaajana et ole saanut linkkiä sähköpostiisi, voi tiedustella linkkiä osoitteesta asiakaspalvelu@pelaajashop.fi

Lisää luettavaa