Bling-Bang-Bang-Born pysyy sinnikkäästi Japanin listaykkösenä

Mashlen alkutunnarista ilmiöksi ponnahtanut kappale on pitänyt digitaalisen toiston ykköspaikkaa hallussaan jo huimat 15 viikkoa.

12.5.2024 14:00

Mashle: Magic and Muscles – The Divine Visionary Candidate Exam Arc -anime ehti jo päättyä 30. maaliskuuta, mutta hip hop -duo Creepy Nutsin tekemän alkutunnarin suosio ei osoita minkäänlaisia laantumisen merkkejä. Bling-Bang-Bang-Born on sinnitellyt Japanin musiikkitilastoja keräävän Oriconin striimauspalvelujen listaykkösenä jo 15 viikkoa putkeen, ja kappaletta on käyty kuuntelemassa Youtubessa yhteensä jo yli 130 miljoonaa kerta. Ilmiöön kytkeytyy myös Tiktokissa kappaleeseen tehtävä ”BBBB Dance” -tanssi.

Taitavan räppärin R-Shitein ja DJ Matsunagan muodostama duo Creepy Nuts kylpee ansaitussa menestyksessä. Yhtye palkittiin tänä vuonna Asia Star Entertainer Awards -kilpailussa ”Hot Trend” -kategoriassa, ja lisäksi kumpikin sen jäsenistä on voittanut Japanissa lukuisia arvostettuja MC- ja DJ-palkintoja useina vuosina. Maaliskuussa yhtye kävi vierailemassa The First Take -kanavalla, jossa ideana on saada live-esitys yhdellä otoksella purkkiin. Erittäin vaikuttavan suorituksen voit kuunnella alta.

Lähde: Oricon News

Lisää luettavaa