Blue Lock The Movie –Episode Nagi– elokuvateatterilevitykseen Suomessa

Jalkapalloanimen oheiselokuva nähdään valkokankailla heinäkuussa.

6.6.2024 16:41

SF Studios tuo Blue Lock The Movie –Episode Nagi– -elokuvan Suomen elokuvateattereihin kesällä. Elokuvan ensi-ilta on 19. heinäkuuta. Kyseessä on Blue Lock -animesarjan oheiselokuva, joka perustuu samannimiseen oheismangaan.

”Rasittavaa.” Se oli lukion toista vuotta käyvän Nagi Seishiron suosikkisanonta, hänen eläessään tylsää elämäänsä. Kunnes Reo Mikage, luokkakaveri, joka unelmoi voittavansa jalkapallon MM-kisat, sai selville Nagin salaisen taidon ja rohkaisi häntä pelaamaan jalkapalloa ja näyttämään erinomaiset taitonsa. Eräänä päivänä hän saa kutsun salaperäiseen BLUE LOCK -projektiin. Siellä häntä odottaa kohtaaminen koko maan parhaimpien hyökkääjien kanssa. Nagin unelma parhaaksi tulemisesta, Reo rinnallaan, vie tämän huippulahjakkuuden maailmaan, jota hän ei ole tuntenut.

Huippulahjakkuutta voidaan kehittää vain, kun joku löytää hänet. Nyt hyökkääjä Nagi Seishiron uskomaton lahjakkuus ja persoona sytyttävät koko jalkapallomaailman.

Episode Nagin ensi-ilta Japanissa oli 19. huhtikuuta. Elokuvan on ohjannut Shunsuke Ishikawa, ja sen on tuottanut animaatiostudio 8-bit. Blue Lock: Episode Nagi -oheismangan on kirjoittanut Muneyuki Kaneshiro ja piirtänyt Kouta Sannomiya. Alkuperäismangan piirtäjänä toimii Yuusuke Nomura.

Katso maistiainen elokuvasta alta:

@leffat #Bluelock Koe jalkapalloneron synty, kun BLUE LOCK THE MOVIE -EPISODE NAGI- saapuu elokuvateattereihin 19.7. #bluelockepisodenagi ♬ original sound – Leffat

Lähde: Filmikamari

Lisää luettavaa