Haikyuu!! The Dumpster Battle -elokuvan suomalainen juliste ja traileri on julkaistu

Uusi Haikyuu!!-elokuva nähdään kotimaan teattereissa 31. toukokuuta alkaen.

28.4.2024 15:00

Shoyo Hinata liittyy Karasunon lukion lentopallokerhoon ollakseen kuten idolinsa, entinen Karasunon pelaaja, joka tunnetaan ”Pikku jättiläisenä”. Mutta pian Hinata huomaa, että hänen pitää pelata yhdessä yläkoulun vihollisensa, Tobio Kageyaman kanssa. Heidän ristiriitaiset tyylinsä muuttuvat yllättäväksi aseeksi, mutta voivatko he voittaa kilpailijansa Nekoman lukion kovasti odotetussa Dumpster Battlessa, kauan toivotussa välienselvittelyssä näiden kahden heikon joukkueen välillä?

Haruichi Furudaten lentopallomangaan perustuva Haikyuu!! The Dumpster Battle -elokuva on saanut suomeksi tekstitetyn trailerin ja kotimaiseen levitykseen tarkoitetun julisteen. Elokuva on nähtävissä Suomen valkokankailla 31. toukokuuta alkaen. Sen kotimaisena levittäjänä toimii SF Studios.

Haikyuu!! The Dumpster Battle jatkaa animen vuonna 2020 ilmestyneen neljännen tuotantokauden tarinaa, ja se on ensimmäinen kahdesta elokuvasta, joiden on määrä päättää koko sarjan. Japanissa elokuvan ensi-ilta oli 16. helmikuuta. Ohjauksesta vastaa TV-sarjan parissa työskennellyt Susumu Mitsunaka, ja hän on laatinut myös käsikirjoituksen yhteistyössä Furudaten kanssa.

© SF Studios

Lähde: Filmikamari

Lisää luettavaa