Nyt golfataan! Ennakkotraileri esittelee Sorairo Utility -urheiluanimea

Alkuperäisessä animesarjassa etsitään itseä golfin avulla.

9.3.2024 11:39

Urheiluanimen kirjoon on tulossa uusia tuulia. Yostar Pictures ja Pony Canyon ovat torstaina julkaisseet promovideon alkuperäiseen Sorairo Utility -animesarjaan. Sarjan ohjauksesta ja hahmosuunnittelusta vastaa Kengo Saitou.

Sarja kertoo koulutyttö Minami Aobasta (Miyu Takagi) joka pelkää olevansa tylsä ja tavallinen sivuhahmo. Hän haluaa löytää oman juttunsa ja lähtee etsimään sitä golfin maailmasta. Minamin päädyttyä vahingossa kentän varteen hänen elämänsä muuttuu kertaheitolla, kun hän tutustuu golffari Haruka Akaneen (Yurina Amami). Yhdessä Harukan ja vaikuttajaksi tahtovan Ayaka Hoshimin (Ayasa Goto) kanssa alkaa tutkimusmatka kohti omia vahvuuksia.

Sorairo Utility on aikaisemmin ilmestynyt vuonna 2021 vartin mittaisena lyhytelokuvana. Sen voi katsoa Crunchyrollista tai uutisen lopusta.

Animen markkinointi on aloitettu mielenkiintoisesti Yokohamassa järjestetystä Japan Golf Fair 2024 -tapahtumasta, jossa sarjan kojulta on saanut muun muassa sen logolla varustettuja golfpalloja ja pallon merkitsijöitä.

Värikkään näköinen sarja tuo jo kevään mieleen, ja sinisen taivaan ja vihreän nurmen kontrasti saa hymyn paatuneimmankin loskassa tarpojan huulille. Ennakkotrailerin kirkkaita värejä ja hiuksenhienoa viivatyöskentelyä voit käydä ihailemassa tästä:

Lyhytelokuvan näet tästä:

Lähde: Sorairo Utility, ANN

Lisää luettavaa