Sosiaalisen median vaikuttaja Daiki Yoshikawa Kotae Expon kunniavieraaksi

Japanista Suomeen muuttanut Daiki Yoshikawa tekee videoita elämästä kahden kulttuurin välillä.

18.5.2024 12:15

Kotae Expo on tiedottanut perjantaina 10. toukokuuta jälleen uudesta kunniavieraasta. Tapahtumaan saapuu Japanista Suomeen muuttanut tubettaja ja sosiaalisen median vaikuttaja Daiki Yoshikawa, joka tunnetaan myös nimimerkillä Okonomiyakiguy. Hänellä on Youtubessa jo yli 13 000 seuraajaa ja sosiaalisen median palvelu X:ssa lähes 9 000 seuraajaa. Kotae Expossa Yoshikawa vastaa yleisökysymyksiin Q&A-tilaisuudessa.

Yoshikawa muutti Suomeen opiskelemaan Jyväskylän yliopistoon ja jäi valmistuttuaan maahan asumaan. Nykyään hän työskentelee pääkaupunkiseudulla kansainvälisen liiketoiminnan ja markkinoinnin parissa. Videoillaan hän käsittelee muun muassa Japanin ja Suomen kielellisiä sekä kulttuurisia eroja ja yhtäläisyyksiä. Lisäksi tubettaja on muun muassa kokeillut laittaa suomalaista ruokaa ja nostanut esiin mielipiteitä huomionarvoisista asioista, kuten Suomen sushikulttuurista ja työelämän eroavaisuuksista.

Kotae Expon tähän asti julkistettuja kunniavieraita ovat japanilainen koomikko Gen Takagi, sosiaalisen median vaikuttajat Namikolinx, ZoneVD ja Herbalisti, sekä Japanista etäyhteydellä osallistuvat Makoto Yukimura ja Tasuku Hatanaka.

Lähde: Kotae Expo

Lisää luettavaa