Apteekkari Maomao palaa ensi vuonna ruutuihin

Kakkoskausi julkistettiin jo mainosmateriaalin kera.

24.3.2024 14:51

Maaliskuun 23. päivä sanottiin hetkellisesti heipat Maomaolle, Jinshille ja muille kuvitteellisen keisarillisen Kiinan palatsissa tutuiksi tulleille kasvoille. Onneksi söpön apteekkaritytön ja kauniin Jinshi-eunukin paluuta ei tarvitse odottaa pitkään, sillä The Apothecary Diaries (japaniksi Kusuriya no Hitorigoto) palaa jo ensi vuonna toisen tuotantokauden voimin.

Ja mikä yllättävintä, tulevasta kakkoskaudesta on jo julkaistu lyhyt mainosvideo. Se antaa ymmärtää, että Jinshillä ja Maomaolla on edessään uusi tapaus. Mainosvideon ja -julisteen näet alta.

The Apothecary Diaries perustuu Natsu Hyuugan kirjoittamaan light novel -sarjaan. Se kertoo apteekkarin tyttärestä Maomaosta, joka tulee kidnapatuksi keisarin palatsiin alempiluokkaiseksi palvelijaksi. Hän pitää lääketieteelliset tietonsa visusti piilossa muilta, mutta eivätpä ne jää salaisuudeksi ainakaan kauniilta eunukki-Jinshiltä, joka kiinnostuu persoonallisesta apteekkarinalusta. Jinshin ansiosta Maomao pääseekin lähemmäs keisarin hovin sisäpiiriä ja näiden salaisuuksia.

Lähde: The Apothecary Diariesin animesovituksen viralliset nettisivut

Lisää luettavaa