Salmiakkiramunea ja tarttuvia mainostunnareita – näin kotimaassa pilailtiin aprillina

Japanilainen populaarikulttuuri päätyi Suomessakin aprillipiloihin.

3.4.2024 09:45

Aprillia, syö silliä! Anime-lehden verkkotoimitus pilaili tänä vuonna uutisoimalla Sangatsu Mangan käynnistävän ääninäytellyt manga-tuotannot ja tuomalla maailmaan ämpärinä jälleensyntyneen Jonne Janatuisen. Kotimaisessa anime- ja mangaskenessä nähtiin muitakin aprillipiloja, ja tähän uutiseen olemme koostaneet niiden parhaimmistoa.

Tänä vuonna ensimmäistä kertaa järjestettävä conitapahtuma Kotae Expo maalaili korkealentoisia suunnitelmia ensi kesälle esittelemällä luksusristeilyaluksella tapahtuvan KotaCruisen. Pila paljastettiin linkin takaa löytyvässä ruokalistassa, jossa jälkiruoan kyytipojaksi oli valittavissa kahvia, teetä tai kuravettä.

Japanilaisia herkkuja myyvä Manga Cafe esitteli suomalaisten makuun sopivan uutuustuotteen, salmiakin makuisen ramunen. Japanissa ramunea on valmistettu muun muassa kimchin, curryn ja wasabin makuisena, joten suomalainen erikoisuus ei olisi ollut hassumpi lisäys makugalleriaan. Salmiakin ystävät jäävät kuitenkin nuolemaan näppejään, sillä näillä näkymin uutuusmaku on jäämässä haaveeksi.

Videontekijä ja tubettaja Rindou julkaisi aprillipäivänä uuden videon, retroanimehenkisen mainostunnarin suomalaiselle Hesburger-pikaruokaketjulle. Vaikka kyse ei varsinaisesti ollut perinteisestä aprillipilasta, Rindou on aikaisemminkin julkaissut hauskoja animetyylisiä parodiavideoita nimenomaan aprillipäivänä. Niihin kuuluvat esimerkiksi japaninkieliset coverit Robinin Boom Kah -kappaleesta ja Lazy Townin We Are Number One -musiikkinumerosta.

Et kai langennut näihin piloihin? Alkoi uusi kuukausi sillillä herkuttelulla tai ei, Animen verkkotoimitus toivottaa kaikille hupailun täyteistä huhtikuuta!

Lähde: X

Lisää luettavaa